Olemme ajassa elävä, kiteyttävä ja kantaaottava kuluttajaymmärrystoimisto
Uutisia

Research Insight Finland Oy fuusioituu emoyhtiöönsä Taloustutkimus Oy:öön 1.9.2018 alkaen. Toimintamme jatkuu ja palvelemme asiakkaitamme jatkossa Taloustutkimuksen organisaatiossa.

1.9. alkaen tavoitat meidän sähköpostitse jari.rainio@taloustutkimus.fi ja kirta.maria@haapasalo@taloustutkimus.fi .

Puhelinnumeromme säilyvät ennallaan.

Olemme mutkaton, helposti lähestyttävä ja joustava tutkimuskumppani

Miksi tutkimus on tärkeää – mutta myös haastavaa?

Päätöksenteko vaatii perusteluja ja luotettavaa tietopohjaa. Tietoa, lukuja ja havaintoja kuluttajien toimintaan ja asenteisiin liittyen on jatkuvasti saatavilla määrällisesti enemmän ja enemmän. Kuluttajakäyttäytymisen ennustaminen on digitalisoituneessa maailmassa kuitenkin yhä haastavampaa.

Todellista ymmärrystä on usein vaikea löytää suurten ja pirstaloituneiden tietomassojen takaa. Jalostamaton tieto lisää tuskaa ja vaikeuttaa selkeän näkemyksen muodostamista. Monimutkaisessa maailmassa tarvitaan yhä enemmän tiedon yksinkertaistamista ja näkemyksen kiteyttämistä.

Miten me ratkaisemme tämän ongelman?

Me Research Insightissa olemme erikoistuneet kartoittamaan, analysoimaan ja kiteyttämään monipuolista kuluttajatietoa helposti hyödynnettävään ja visuaalisesti selkeään muotoon. Tuomme monimutkaisetkin asiat konkreettisiksi toimintasuosituksiksi – niin tuotteen, brändin, kategorian kuin viestinnänkin osalta

Research Insight Finland on palveluntarjoajana Tekesin innovaatioseteliohjelmassa

Pk-yrityksille tarkoitettu innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseseesi. Setelin arvo on 5 000 € + alv. Sen voi käyttää tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen liittyvien asiantuntijapalveluiden hankintaan.

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme monipuolista kuluttajaymmärrystä tuote-, brändi- ja kategorianhallintaan.

Voimme auttaa sinua ja yritystäsi tarjoamalla tutkimusratkaisuja innovaatioprosessin eri vaiheissa: ideointivaiheesta lanseerauksen seurantaan ja hallitesteistä kotikokeiluihin.  Voimme tuottaa sinulle tietomassasta merkityksiä monimuuttuja-analyyseillä, segmentoida ja kuvittaa kuluttajien tarpeita, selvittää tai mitata brändiäsi tai tuottaa oivalluksia kuluttajan käyttäytymisestä etnografian avulla. Mielipiteiden, asenteiden ja toiminnan lisäksi tutkimme myös kuluttajan tiedostamatonta puolta käyttäen hyväksi aivosähkökäyrämittausta sekä silmänliikeseurantaa.  Käytämme tutkimuksessa erilaisia kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia menetelmiä ja toteutamme tutkimusta vahvasti myös mobiiliympäristössä.

Esimerkkejä asiakkaistamme
 
Yhteystiedot

Asiantuntijat palveluksessasi

Meillä on 4 hengen vakituinen tutkimustiimi, omat datankäsittelijät,  kvalivärvääjät, analytiikka- ja multimediaspesialistit sekä oma ammattitaitoinen kenttäorganisaatio. Osaavien työntekijöidemme voimin pystymme toteuttamaan tutkimuksen alusta loppuun talon omalla väellä.

Päätoimipisteemme on Helsingin Valillassa. Hallitestitilamme on Helsingin Kaisaniemessä.

 

Jari Rainio
Managing Director

+358 40 509 2208

 

Kirta-Maria Haapasalo
Director, Consumer Insight

+358 40 522 3033

 

Minna Rautiainen
Field Manager 

+358 41 527 7192

 

Tuomas Mäkinen
Data Team Manager

+358 50 343 4826

Yhteystiedot toimisto

Research Insight Finland fuusioitui Taloustutkimus Oy:öön 1.9.2018. Voit olla yhteydessä meihin lähtemällä viestisi etunimi.sukunimi(at)taloustutkimus.fi.

Kaisaniemen toimitusosoite testituotteille

Arkisin klo 11-16.
Vuorikatu 16
00100 Helsinki
Field Manager: Minna Rautiainen, p. 041-527 7192